• Εργονομικός σχεδιασμός του τρόπου κλήσης των εντολών με επαναληπτηκό χαρακτήρα. Εναλλακτικοί τρόποι κλήσης των εντολών είτε από μενού, είτε από γραμμές εργαλείων, ακόμα και με το δεξί πλήκτρο του mouse. Ορισμένες εντολές είναι διαφανείς (Zoom, OSNAP, κλπ.), ώστε να καλούνται ενώ είναι ενεργή και άλλη εντολή.
  • Υπάρχει δυνατότητα αναίρεσης μιας ή περισσοτέρων εντολών (undo/redo).
  • Το πρόγραμμα οργανώνει τα δεδομένα του ανά στάθμη. Αντιμετωπίζονται εύκολα περιπτώσεις ανισοσταθμιών, πολλαπλών διαφραγμάτων στην ίδια στάθμη, κεκλιμένων διαφραγμάτων και εξαίρεσης κόμβων από διάφραγμα. Η εισαγωγή δεδομένων μπορεί να αρχίσει από οποιαδήποτε στάθμη με δυνατότητα αντιγραφής των δομικών στοιχείων από μία στάθμη σε άλλη.
  • Ποικιλία διατιθέμενων διατομών στύλων, δοκών και πλακών. Οι διατομές ορίζονται άπαξ και καταχωρούνται σε βιβλιοθήκη στην μελέτη, ώστε να επιταχύνεται η εισαγωγή στοιχείων με κοινή διατομή.

 

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.